ŞANLIURFA / SİVEREK - Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: SİVEREK

Mrt

#Bigep kapsamında kariyer danışmanlığı ve motivasyon için rehberlik servisimiz öncülüğünde Dicle Üniversitesi’ne geziye gittik. Emeği geçen Psikolojik Danışmanımız Yunus Kırçiçek ve okul müdürümüz Zafer Yuvanç’a teşekkür ediyoruz. #üniversite

Mrt

#DilimizinZenginlikleri projesi Şubat ayı kapsamında okulumuzda panolarımızı doldurduk ve duvar boyamalarımızı tamamladık. Emeği geçen Türk Edebiyatı öğretmenlerimiz Gülcan Yılmaz ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sinem Yaşar’a teşekkür ediyoruz.

Mrt

#Bigep kapsamında rehberlik servisimiz kariyer planlama ve motivasyon için hayaller gökyüzünde etkinliği düzenledi. Emeği geçen rehber öğretmenimiz Reyhan Bahçevan’a teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlçe Jandarma ekiplerimiz trafik eğitimi için okulumuza geldiler. Öğrencilerimizi trafik konusunda bilgilendirdiler. Emeği geçen güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

#Bigep projesi kapsamında #Fen bilimleri panomuz dopdolu! Bakalım bu ay öğrencilerimiz kimlerle tanışacak?

Şbt

#Odap son testimizi okulumuzda başarıyla uyguladık. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

SON HAFTA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA FİZİKSEL ETKİNLİK, SAĞLIK VE ZİNDELİK ÇARKI DÖNMEYE BAŞLADI. HEM EĞLENİYOR HEM SPOR YAPIYORUZ. 9. SINIFLARIMIZIN SAĞLIK BİLGİSİ DERSİ DAHA DA KEYİFLİ HALE GELİYOR. DERS ÖĞRETMENİMİZ GÖKÇE DURSUN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

Son hafta okul rengarenk! #Bigep #dilimizinzenginlikleriprojesi ve #Odap kapsamında okulumuzu öğrencilerimizle renklendiriyoruz. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Gülcan Yılmaz ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sinem Yaşar’a bu güzel eserler için teşekkür ediyoruz.

Ock

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerimizi renklendirdik. Son hafta okulumuzda dolu dolu etkinlikler kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Meryem Öz rengarenk bir bilgi yarışmasıyla dersimizi keyiflendirdi. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz. #siverek #karacadağ #fsmal #bigep

Ock

BİGEP KAPSAMINDAKİ DENEMELERİN AYT KISMINI TAMAMLADIK. EMEĞİ GEÇEN İDARECİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuz öğrencileri olan

12 A sınıfından Yusuf Sami Kaynar ve Mert Çelik'in yaptıkları çalışmada:

“Kalabalıkların Bilgeliği Teorisi"ni test ettiler.

Bu teoriye göre kalabalık bir insan grubunun herhangi bir konudaki tahminlerinin ortalaması gerçeğe çok yakın bir sonuç veriyor. Örnek olarak öğrencilerimiz okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinden büyük bir kavanozun içindeki nohutların sayısını tahmin etmelerini istediler. Pek çok insanın tahmini kavanozdaki nohutların gerçek sayısından son derece uzaktı. Bazıları aşırı yüksek bazıları da çok düşük tahminlerde bulundu. Öte yandan, tahminlerin ortalamasını aldığıklarında karşılaştıkları sonuç gerçekten inanılmazdı.

Toplam katılan kişi sayısı: 362

Alınan tahmin toplam sayısı: 1.562.615

Kavanozdaki nohut sayısı:4222

Alınan aritmatik ortalama sonucu : 4322

Aritmatik ortalamaya en yakın tahmin : 4328

Katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

OKULUMUZDA REHBERLİK SERVİSİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILI OLABİLMELERİ İÇİN MOTİVASYON ÇALIŞMLARI KAPSAMINDA REHBERLİK PANOMUZU DÜZENLEDİLER. AYRICA DAHA ÖNCE BAŞARILI OLMUŞ OLAN TÜRK BÜYÜKLERİMİZİN YER ALDIĞI DUVAR GİYDİRMESİNİ DE DUVARIMIZA YAPIŞTIRDIK. ÇALIŞANIN BAŞARILI OLACAĞINA DAİR ÇALIŞMALARIMIZLA ÖĞRENCİLERİMİZİN FIRSAT EŞİTLİĞİNE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ. EMEĞİ GEÇEN OKUL İDAREMİZE VE REHBERLİK SERVİSİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

OKULUMUZDA BİGEP KAPSAMINDA KİMYA ÖĞRETMENİMİZ GÖKÇE DURSUN AKRAN ÖĞRENME MODELİNİ DEVREYE KOYDU. ÖĞRENMENİN SINIRLARINI ORTADAN KALDIRAN PROJE SAYESİNDE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE TEST ÇÖZME KONUSUNDA DESTEK OLUYOR. KİMYA ÖĞRETMENİMİZİN KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞEN SÜREÇ SAYESİNDE ÖĞRETMENLERİMİZİN İŞ YÜKÜ AZALIRKEN ÖĞRENCİLERİMİZ DE TYT KONULARINI PEKİŞTİRMİŞ OLUYOR. EMEĞİ GEÇEN KİMYA ÖĞRETMENİMİZ GÖKÇE DURSUN'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

BİGEP KAPSAMINDA OKULUMUZDA OLUŞTURDUĞUMUZ SORU ÇÖZÜM MASALARINDA ÖĞRENCİLERİMİZ SORULARINI ÖĞRETMENLERİMİZE BİREYSEL OLARAK ÇÖZDÜREBİLİYOR. SORU ÇÖZÜM MASALARINA OLAN YOĞUN İLGİ OKULUMUZDA MUTLULUK VERİYOR. EMEĞİ GEÇEN İDAREMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan "Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)" kapsamında ocak ayı toplantımızı okulumuzda gerçekleştirdik. Toplantıda BİGEP'in hedefleri, amaçları ve yapılacak çalışmalar yinelendi.

Kas

ODAP PROJESİ KAPSAMINDA ANKARA'DAN PROJE KOORDİNATÖRLERİMİZ OKULUMUZU ZİYARETE GELDİLER. KURUMUMUZDA ÇEŞİTLİ İNCELEMELERDE BULUNAN YETKİLİLERİMİZ İZLERE PROJE KONUSUNDA REHBERLİK ETTİLER. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.