ŞANLIURFA / SİVEREK - Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: PROJE

Mrt

#DilimizinZenginlikleri projesi Şubat ayı kapsamında okulumuzda panolarımızı doldurduk ve duvar boyamalarımızı tamamladık. Emeği geçen Türk Edebiyatı öğretmenlerimiz Gülcan Yılmaz ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sinem Yaşar’a teşekkür ediyoruz.

Mrt

#Bigep kapsamında rehberlik servisimiz kariyer planlama ve motivasyon için hayaller gökyüzünde etkinliği düzenledi. Emeği geçen rehber öğretmenimiz Reyhan Bahçevan’a teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlçe Jandarma ekiplerimiz trafik eğitimi için okulumuza geldiler. Öğrencilerimizi trafik konusunda bilgilendirdiler. Emeği geçen güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

#Bigep projesi kapsamında #Fen bilimleri panomuz dopdolu! Bakalım bu ay öğrencilerimiz kimlerle tanışacak?

Ock

Son hafta okul rengarenk! #Bigep #dilimizinzenginlikleriprojesi ve #Odap kapsamında okulumuzu öğrencilerimizle renklendiriyoruz. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Gülcan Yılmaz ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sinem Yaşar’a bu güzel eserler için teşekkür ediyoruz.