ŞANLIURFA / SİVEREK - Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Bigep

May

Vali Hasan Şıldak, Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, İl Millî Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Eğitim Müfettişleri Başkanı Mehmet Vedat Küçükler, okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı toplantıda başta Başarıyı izleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) olmak üzere Siverek'te eğitim adına yapılabilecekler konuşuldu.

BİGEP projesi ve Siverek'te yapılan deneme sınavı istatistiklerinin sunumu ile başlayan toplantıda konuşan Vali Hasan Şıldak  özellikle BİGEP ile birlikte ilimiz eğitiminde çok güzel bir sinerji yakaladığını belirterek. "Bu gelişme odaklı süreci hep birlikte yaşıyoruz. Özellikle BİGEP ile birlikte eğitimin tüm aşamalarını takip ediyoruz. İlimizin tamamında bir eğitim rüzgarı oluştu. Bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Milli Eğitim Bakanlığımıza, milletvekillerimize, belediyelerimize, bütün paydaşlarımıza ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantı, okul müdürleri ve öğretmenlerin ilimiz eğitimine katkı sunacak fikirleri, projeleri ve çözülmesi gereken sorunlarını dile getirmelerinin ardından birlikte günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

Mrt

#Bigep kapsamında kariyer danışmanlığı ve motivasyon için rehberlik servisimiz öncülüğünde Dicle Üniversitesi’ne geziye gittik. Emeği geçen Psikolojik Danışmanımız Yunus Kırçiçek ve okul müdürümüz Zafer Yuvanç’a teşekkür ediyoruz. #üniversite

Mrt

#DilimizinZenginlikleri projesi Şubat ayı kapsamında okulumuzda panolarımızı doldurduk ve duvar boyamalarımızı tamamladık. Emeği geçen Türk Edebiyatı öğretmenlerimiz Gülcan Yılmaz ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sinem Yaşar’a teşekkür ediyoruz.

Mrt

#Bigep kapsamında rehberlik servisimiz kariyer planlama ve motivasyon için hayaller gökyüzünde etkinliği düzenledi. Emeği geçen rehber öğretmenimiz Reyhan Bahçevan’a teşekkür ediyoruz.

Şbt

#Bigep projesi kapsamında #Fen bilimleri panomuz dopdolu! Bakalım bu ay öğrencilerimiz kimlerle tanışacak?

Ock

Dramalandık! Son hafta sosyal etkinlikler kapsamında Türk Dili Edebiyatı öğretmenimiz Sema Şanlı drama yaptırdı. Güzel havayı da fırsat bilen öğrencilerimiz de hem sınıfta hem de bahçede dramanın keyfini çıkardı. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz. #siverek

Ock

BİGEP KAPSAMINDAKİ DENEMELERİN AYT KISMINI TAMAMLADIK. EMEĞİ GEÇEN İDARECİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

OKULUMUZDA REHBERLİK SERVİSİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILI OLABİLMELERİ İÇİN MOTİVASYON ÇALIŞMLARI KAPSAMINDA REHBERLİK PANOMUZU DÜZENLEDİLER. AYRICA DAHA ÖNCE BAŞARILI OLMUŞ OLAN TÜRK BÜYÜKLERİMİZİN YER ALDIĞI DUVAR GİYDİRMESİNİ DE DUVARIMIZA YAPIŞTIRDIK. ÇALIŞANIN BAŞARILI OLACAĞINA DAİR ÇALIŞMALARIMIZLA ÖĞRENCİLERİMİZİN FIRSAT EŞİTLİĞİNE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ. EMEĞİ GEÇEN OKUL İDAREMİZE VE REHBERLİK SERVİSİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

OKULUMUZDA BİGEP KAPSAMINDA KİMYA ÖĞRETMENİMİZ GÖKÇE DURSUN AKRAN ÖĞRENME MODELİNİ DEVREYE KOYDU. ÖĞRENMENİN SINIRLARINI ORTADAN KALDIRAN PROJE SAYESİNDE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE TEST ÇÖZME KONUSUNDA DESTEK OLUYOR. KİMYA ÖĞRETMENİMİZİN KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞEN SÜREÇ SAYESİNDE ÖĞRETMENLERİMİZİN İŞ YÜKÜ AZALIRKEN ÖĞRENCİLERİMİZ DE TYT KONULARINI PEKİŞTİRMİŞ OLUYOR. EMEĞİ GEÇEN KİMYA ÖĞRETMENİMİZ GÖKÇE DURSUN'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

BİGEP KAPSAMINDA OKULUMUZDA OLUŞTURDUĞUMUZ SORU ÇÖZÜM MASALARINDA ÖĞRENCİLERİMİZ SORULARINI ÖĞRETMENLERİMİZE BİREYSEL OLARAK ÇÖZDÜREBİLİYOR. SORU ÇÖZÜM MASALARINA OLAN YOĞUN İLGİ OKULUMUZDA MUTLULUK VERİYOR. EMEĞİ GEÇEN İDAREMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan "Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)" kapsamında ocak ayı toplantımızı okulumuzda gerçekleştirdik. Toplantıda BİGEP'in hedefleri, amaçları ve yapılacak çalışmalar yinelendi.